Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští zápasníci na turnaji v maďarské Tatě

/
/
/
507 Zobrazení



O víkendu se v maďarské Tatě konal mezinárodní kontrolní turnaj před kvalifikacemi na OH v zápase řecko-římském, na který navazovalo mezinárodní soustředění. Zúčastnili se ho i zápasníci z Vysočiny.

„Celkem se zúčastnilo 150 závodníků z osmnácti zemí – Česka, Maďarska, Polska, Německa, Moldávie, Rumunska, Finska, Švédska, Rakouska Srbska, Itálie, Litvy, Lotyšska, Norska, Švýcarska a Estonska.
Z Havlíčkobrodský borců se zúčastnil do 77 kg Oldřich Varga, který mezi 17 závodníky vybojoval deváté místo. V prvním kole porazil na body Švýcara Dietsche 6:4 na body a ve druhém kole prohrál s mladým moldavským reprezentantem Gutuem na lopatky.
Druhý brodský reprezentant do 87 kg Petr Novák ze 17 závodníků obsadil celkově deváté místo. Petr v prvním kole prohrál s pozdějším finalistou Bergen že Švédska 1:3 na body a v repasáži prohrál s Rapponenem z Finska 3:6 na body,“ uvedla trenér Zdeněk Švec.

Úvodní ilustrační foto: Petr Novák v Tallinnu, archiv Zdeňka Švece

  • Facebook
  • Twitter