Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští zápasníci na evropském šampionátu do sedmnácti let v bulharském Samokovu

/
/
/
440 Zobrazení



Pro havlíčkobrodské reprezentanty skončilo mistrovství Evropy kadetů v zápase řeckořímském v bulharském Samokovu bez medaile. Podle trenéra Zdeňka Švece ale ostudu neudělali a prezentovali se bojovným vystoupením.

Českou výpravu reprezentoval z Havlíčkova Brodu do 65 kg Kořán Jiří a do 110 kg Sarkisjan Artur. „Jiří Kořán v prvním kole porazil na technickou převahu Lotyše Starjkova, ve druhém kole prohrál na techniku s Estoncem Jeremejevem. Sarkisjan hned v prvním kole narazil na ruského borce a pozdějšího mistra Evropy Chasovnikova. Artur ještě 30 sekund před koncem držel stav 1:1 a v závěru utkání rozhodčí pískl pasivní způsob boje a Artur musel do pozice parter, kde se dopustil faulu a soupeř získal body. Artur v repasáži porazil armenského borce Sargsyana 5:2 na body a bronzovou medaili prohrál s Bělorusem Kozlovem 4:8 na bod. V celkovém hodnocení států obsadila Česká republika celkové 13.místo z 31 evropských států. Za podporu děkujeme Kraji Vysočina,“ uvedl trenér Zdeněk Švec.

Výsledky všech reprezentantů
65 kg Jiří Kořán 12. místo z 24 závodníků
110 kg Artur Sarkisjan 5. místo z 15 závodníků

  • Facebook
  • Twitter