Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští softbalisté v přípravě na podzimní část sezony

/
/
/
650 Zobrazení



Po červencové letní přestávce vstoupily všechny týmy Hrochů Havlíčkův Brod do přípravy na podzimní nejdůležitější část sezony. Muži ještě navíc dohrávali šest zápasů základní části extraligy a dařilo se jim, když postupně porazili doma dvakrát mistrovské Tempo Praha, v Praze na Eagles a u nováčka v Břeclavi přidali po dvou výhrách.

„Šest výher nás katapultovalo ze sedmého místa na třetí pozici po základní části a jdeme do čtvrtfinále jako nasazený tým. Soupeře si podobně jako ve florbale jsme si mohli vybrat a zvolili jsme Locos Břeclav. Série hraná na tři vítězné zápasy začne v Hippos aréně v sobotu 7. září od 19.30.
Ještě než čtvrtfinálové série vypuknou, odehrají téměř všichni hráči základní sestavy Super Cup v Římě. Přestože na něm naši hráči nebudou hrát jako tým, klíčoví hráči hostují v celé řadě jiných týmů,“ popsala Dušan Šnelly, pod jehož vedením bude hrát sedmička Hrochů v reprezentaci ČR do 23 let. Tři v norském Oslu (bratři Holobrádkové a Karel Kadečka) a jeden v jihočeských Ledenicích. Právě za Ledenice odehraje turnaj nová posila Hrochů Luis Miguel Colombo Pérez, který v kádru nahradil Australana Harrisona Pudnera. Miguel Pérez je reprezentační nadhazovač Venezuely, který se představil i na nedávno skončeném světovém šampionátu. Ve vzájemném zápase s českou reprezentací neobdržel ani bod. Navíc se už z USA vrátil po skončení letní sezóny i další reprezentační nadhazovač Michal Holobrádek a Hroši tak budou v play-off disponovat velmi silnou dvojicí nadhazovačů.
„Žáci odehráli v rámci v přípravy mezinárodní turnaj v chorvatském Záhřebu a slavili vítězství, když ve finále porazili dalšího českého účastníka Joudrs Praha 6:0. Po výhře v základní části žákovské ligy je v září čekají dva kvalifikační turnaje, ze kterých si osm nejlepších zajistí postup do finálového turnaje o mistra republiky,“ dodal Dušan Šnelly s tím, že aktuálně mají za sebou všechny mládežnické týmy Hrochů týdenní celoklubové soustředění a od září se už opět rozběhnou pravidelné tréninky v domácí Hippos aréně.

V Hippos aréně v Plovárenské ulici v Havlíčkově Brodě budou navíc od září denně probíhat nábory nových hráčů a hráček ve věku od pěti let (kontakt na www.hrosihb.cz, nebo na tel. 602 538 322).

  • Facebook
  • Twitter