Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští policisté pátrají po muži z fotografie, žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
481 Zobrazení



Policisté v Havlíčkově Brodě se obracejí na obyvatele s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže mobilního telefonu. Policisté pátrají po muži zachyceném na fotografii a potřebovali by v zájmu prověřování zjistit jeho totožnost.

„Ke krádeži došlo v úterý 11. července v dopoledních hodinách na vlakovém nádraží v Nádražní ulici v Havlíčkově Brodě. Pachatel v místech mezi nádražní halou a prostorem nástupišť využil chvilkové nepozornosti muže, a vytáhl mu z kapsy u kalhot mobilní telefon, s kterým následně utekl,“ uvedla základní informace k události policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádeže. „Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.
V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na fotografii a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.
Žádáme občany, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod 974 271 651,“ dodala Michaela Lébrová.

Fotografie muže, po němž policisté pátrají, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter