Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští Hroši uspěli v televizním duelu s Kunovicemi

/
/
/
497 Zobrazení



Havlíčkobrodští softbalisté zvítězili v přímém přenosu České televize v zápase mužské extraligy v Kunovicích nad domácími Snails 4:0. Kunovičtí budou v létě ve svém zrenovovaném areálu hostit mistrovství Evropy žen do 22 let, a tak byl tento zápas zároveň generálkou pořadatelů.

Snails Kunovice – Hroši Havlíčkův Brod 0:4

Hroši během víkendu posílili na klíčovém postu a argentinský reprezentační nadhazovač Matyas Echevers Laraburru se stal výraznou postavou zápasu. „V neděli po šedesátihodinové cestě z Argentiny do Prahy nastoupil v zápase juniorské extraligy a přispěl k výhře nad Chomutovem. O tři dny později si odbyl i premiéru v naší nejvyšší soutěži dospělých a z jednadvaceti potřebných autů jich sám zahrál patnáct. Hroši vstoupili do zápasu velmi dobře a hned v první směně si připsali dva doběhy, když potrestali chyby v obraně Snails. Stav 2:0 i přes několik dalších příležitostí Hrochů vydržel až do poslední sedmé směny. V ní odpálil Jan Hlaváč na japonského nadhazovače Kunovic Ishiakiho Kazukiho dlouhý míč až k plotu a stáhnul pro body hned dva své spoluhráče. Přestože Matyas Laraburru toho domácím příliš nepovolil, museli Hroši jeho výkon podpořit několika mimořádnými zákroky v obraně, kde exceloval především sedmnáctiletý benjamínek týmu Filip Kučírek,“ uvedl trenér Dušan Šnelly.
Hrochy teď čekají zápasy v Praze na Tempu a doma se představí až 11. června v odvetě s Kunovicemi.

  • Facebook
  • Twitter