Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští Hroši posilují před nadstavbovou částí ofenzivu

/
/
/
451 Zobrazení



Jen několik dní zbývá do rozehrání nadstavbové části naší nejvyšší softbalové soutěže a havlíčkobrodští Hroši se rozhodli výrazně posílit především svůj útok. Řady Hrochů tak doplní několik hvězd české extraligy.

Z pražského Spectra přicházejí dvě největší opory a reprezentační kapitáni David Mertl a Tomáš Klein.
„David Mertl vedl český národní tým na loňském světovém šampionátu mužů, které pořádala Česká republika a po jeho skončení se s reprezentací po dlouhých letech rozloučil. David vede historické tabulky snad ve všech podstatných pálkařských statistikách.
Tomáš Klein od něj převzal pomyslnou kapitánskou pásku a stojí tedy v čele současného národního týmu. I on patří dlouhodobě k elitním pálkařům extraligy,“ přiblížil Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.
Třetí posilou Hrochů je další obávaný pálkař Tomáš Benda, který do Havlíčkova Brodu přestupuje z Eagles Praha. „Tomáš už v minulosti za Hrochy hrál v pohárových turnajích a i on je dlouhodobý reprezentant a účastník několika světových šampionátů,“ dodal Dušan Šnelly, který si s kolegy z vedení klubu od zkušených hráčů slibuje jednak posílení útoku a jednak právě přínos zkušeností, které Hrochům při jejich nízkém věkovém průměru chybí. „Také pro fanoušky to bude velice atraktivní transfer, když naši tradiční rivalové obléknou dres Hippos,“ uzavřel Dušan Šnelly.

  • Facebook
  • Twitter