Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští Hroši na třetí titul nedosáhli

/
/
/
495 Zobrazení



Finálová série české nejvyšší softbalové soutěže se protáhla až na maximální možný počet zápasů. Před rozhodujícím zápasem byl stav série mezi havlíčkobrodskými Hrochy a pražským Tempem vyrovnaný 2:2 a tak rozhodnutí padlo v sobotu 20. října v Praze.

Hroši podlehli nejtěsnějším způsobem a po dvou letech opustili softballový trůn.

Hroši Havlíčkův Brod – Tempo Praha 1:2 (konečný stav série 2:3)
„V rozhodujícím zápase opět oba nadhazovači převyšovali svým výkonem pálkaře a tak odpalů k vidění moc nebylo. Přesto ten první zaznamenal brodský Jan Cabalka, který doběhl až na třetí metu a po následném zaváhání Tempa poslal Hrochy do vedení. Tempo vyrovnalo po chybě Hrochů ve čtvrté směně a rozhodující bod přidalo ve směně šesté.
Přestože krátce po finále panovalo v táboře Hrochů zklamání, tak s odstupem času lze hodnotit sezónu jako úspěšnou. Vždyť kromě mužů se do finále Mistrovství ČR probojovaly i týmy juniorů, kadetů a žáků, což je mimořádný výsledek,“ hodnotil Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

  • Facebook
  • Twitter