Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodské tiskárny slaví třicetiny a zvou k návštěvě

/
/
/
551 Zobrazení



Ve čtvrtek 16. června od 15.00 a v pátek 17. června od 10.00 budou probíhat v Tiskárně Havlíčkův Brod hodiny otevřených dveří s odborným výkladem s podtitulem Nemůžete spát zvědavostí, co se děje za zdmi tiskárny, kde se rodí knížky?

Zájemci se mohou zaregistrovat prostřednictvím registračního formuláře na webu www.thb.cz.

V sobotu 18. června pak vyvrcholí oslavy od 17.00 na Havlíčkově náměstí koncertem nazvaným Třicet let na scéně / Minifest Tiskárny Havlíčkův Brod, a. s. V případě nepříznivého počasí plánují pořadatelé program přestěhovat do klubu Oko. V klubu Oko také proběhne podle plánu od 23.00 after party s kapelou AT TIME.

V programu koncertu na Havlíčkově náměstí vystoupí jako první jihlavská kapela III. Třetina soustředěná okolo letitého kapitána brodského hokejového áčka Míry Třetiny hrající akusticky převzaté věci. Následovat bude od 18.00 podcast Kecy a politika live. „Po mém soudu nejlepší český politický podcast současnosti. Jeho protagonisty jsou komentátor Reflexu Bohumil Pečinka a odborník na marketing Petros Michopulos. V čerstvé paměti máme jejich návštěvu naší tiskárny během zavěšování knihy Kecy & Politika: Jak jsme začali a ještě neskončili a v rekordním čase necelých dvou hodin následný křest knihy v klubu Oko,“ přibližuje druhý bod programu Petr Kletečka, ředitel společnosti Tiskárny Havlíčkův Brod.

Jada band vystoupí na pódiu od 18.45 s hostujícím saxofonistou Boryšem Seckým. V 19.45 proběhne křest pamětního diáře, který ke třicetinám společnosti vznikl a vrcholem večera bude od 20.30 koncert Ivana Hlase a jeho tria.

  • Facebook
  • Twitter