Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodská nemocnice získala ocenění a hlásí letošní tisící porod

/
/
/
329 Zobrazení



Havlíčkobrodská porodnice získala v říjnu ocenění maminek v anketě www.emimino.cz. Stala se nejlépe hodnocenou porodnicí v Kraji Vysočina. V říjnu se také uskutečnil tisící porod letošního roku.

V neděli 29. října se v 5.05 narodil se malý Matouš Paseka a je prvním dítětem maminky Šárky. Malý Matouš bude bydlet s rodiči v Hlinsku. Popřát rodičům k prvorozenému synovi přišel nejen ředitel nemocnice David Rezničenko, ale i starosta města Havlíčkův Brod Zbyněk Stejskal.
„Za dobu tradice tisícího porodu se jen v jednom případě narodila holčička. Jednoznačně tedy anketu vedou kluci,“ sdělil s úsměvem primář gynekologicko-porodnického oddělení Pavel Antonín, který rodičům předal tradiční dárek – velkou oranžovou tatrovku.
I v letošním roce se v brodské porodnici zatím narodilo více chlapců než děvčat. K datu tisícího porodu se narodilo celkem 1016 dětí, tedy 16 párů dvojčat. Nejčastěji zatím rodiče dávají jména Jan a Natálie. Nejvíce dětí se narodilo v měsících červnu a červenci.

Magdaléna Weberová-Chvílová s malou Šárkou
Ocenění maminek v anketě www.emimino.cz


  • Facebook
  • Twitter