Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodská nemocnice omezí neakutní péči

/
/
/
988 Zobrazení



Kvůli zhoršující se epidemiologické situaci omezuje Nemocnice Havlíčkův Brod od pátku 16. října chod specializovaných ambulancí. Objednané pacienty budeme kontaktovat telefonicky. Od pondělí 19. října pak pozastaví plánovanou operativu. Akutní péče o pacienty je zajištěna.

Omezení péče se samozřejmě netýká akutních zákroků, nebo operací, u kterých by časová prodleva vedla ke zhoršení zdravotního stavu pacienta.

Provoz odborných ambulancí bude od 16. října pozastavený. Podle naléhavosti vyšetření je ale možné objednávat bezpříznakové pacienty s minimálně třicetiminutovými intervaly, aby se v čekárně setkali maximálně dva pacienti. Pacienty žádáme, aby do nemocnice vstupovali bez doprovodu, pokud to jejich zdravotní stav dovoluje.

Cílem všech těchto opatření je snaha o zvládnutí této náročné situace a ochrana zdravotnického personálu, který zajišťuje každodenní péči o zvyšující se počty hospitalizovaných pacientů.

  • Facebook
  • Twitter