Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havárie u Štoků uzavřela silnici I/38 z Jihlavy na Havlíčkův Brod

/
/
/
1322 Zobrazení



Ve čtvrtek 20. prosince ráno před pátou hodinou došlo k dopravní nehodě tří nákladních aut, která se stala na silnici I/38 za Štoky ve směru na Jihlavu. Silnice byla po nehodě neprůjezdná.

„Při nehodě se zranil řidič jednoho vozidel. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Prioritou bylo co nejdříve místo dopravné nehody zprůjezdnit alespoň kyvadlově kvůli dnešnímu pokračování prací na dálnicí D1 v úseku mezi Humpolcem a Větrným Jeníkovem, kde se budou stejně jako včera na další části úseku posunovat betonová svodidla, aby se v tomto modernizovaném úseku rozšířily jízdní pruhy v obou směrech.
V místě dopravní nehody se podařilo v 6.40 zprůjezdnit jeden jízdní pruh a provoz je zde řízen kyvadlově. Apelujeme na řidiče, aby místem projížděli velice opatrně a aby dbali pokynů policistů,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter