Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hasičské závody na Třebíčsku jsou v plném proudu

/
/
/
661 Zobrazení



Jako každý rok jsou i v tomto roce hasičské závody v plném proudu, v sobotu 14. května se uskutečnily hasičské závody v Častohosticích, kterých se zúčastnila většina družstev Sboru dobrovolných hasičů (SDH) z Třebíčska, která mají zastoupení v mládežnických kategoriích. O den později se uskutečnily hned další dva závody.

První pořádalo SDH Šebkovice a v odpoledních hodinách pak SDH Budíkovice za účasti hned 24 mužstev. Zastoupeny byly kategorie přípravka, mladší žáci, starší žáci, muži, ženy a veteráni. Pořádající SDH Budíkovice nakonec slavilo tři vítězství.
Nejlepším časem dne se prezentovaly ženy Budíkovic, které zvládly absolvovat celou trať za 17,13 s. Další úspěšnou kategorií byli mladší žáci, kteří kratší trať úspěšně zvládli za 18,05 s., když měli i lepší čas než vítězové kategorie starších žáků. Prim slavilo SDH Budíkovice i mezi nejmenšími v přípravce. Hojnou účast podpořili také starosta a zástupce starosty místního okrsku SDH v čele s panem Milanem Chytrou. Nejúspěšnějším hasičem nedělních závodů se stal Lukáš Horký z SDH Budíkovice se třemi zlatými medailemi (kategorie přípravka, mladší žáci a nemladší závodník).

  • Facebook
  • Twitter