Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hasiči v noci museli vyjet ke třem haváriím

/
/
/
350 Zobrazení



Od půlnoci do ranních hodin zasahovali v úterý 31. ledna hasiči na silnicích Vysočiny u tří dopravních nehod. K nejvážnější nehodě došlo u Stonařova na Jihlavsku, kde se čelně střetla dvě nákladní vozidla, jednu zraněnou osobu museli hasiči vyprostit za použití hydraulického nářadí

„Před pátou hodinou ráno vyjeli profesionální hasiči z Třeště společně s dobrovolnými hasiči ze Stonařova k ohlášenému čelním střetu dvou nákladních vozidel u Stonařova. Při nehodě se zranili dva lidé. Jednu zraněnou osobu museli hasiči z havarovaného vozidla vyprostit za použití hydraulického nářadí.

Při nehodě došlo k poškození nádrží obou vozidel a k masivnímu úniku nafty. Zasahující hasiči havarovaná vozidla zabezpečili proti požáru. Zásah na místě stále probíhá. Komunikace v místě je neprůjezdná,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havárie u Stonařova, foto: HZS Kraje Vysočina

Policisté předpokládají uzavření komunikace I/38 na celé dopoledne. „Objízdné trasy nestavíme vzhledem k aktuálnímu počasí, protože silnice nižších tříd jsou velice obtížné sjízdné,“ doplnila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Aktualizace 10:50
Aktuálně v místě dopravní nehody probíhají práce k odstranění následků po nehodě. „Komunikace je v místě i nadále uzavřená, kdy k obnovení provozu by mohlo dojít kolem druhé hodiny odpoledne. Ve směru ze Znojma stojí hlídka policie u křižovatky Kasárna, kde upozorňují řidiče na neprůjezdnou silnici v obci Stonařov. Vozidla mohou pokračovat ve směru na Třebíč, popřípadě osobní vozidla směrem na Telč. Ve směru od Jihlavy zastavují policisté vozidla na vyústění obchvatu u Rančířova,“ doplňuje policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Aktualizace 12:20
Na silnici I/38 ve Stonařově byl podle informací policistů po ranní nehodě dvou nákladních vozidel krátce před dvanáctou hodinou plně obnoven provoz.

  • Facebook
  • Twitter