Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Halina Pawlowská v Třebíči s manuálem zralé ženy

/
/
/
3981 Zobrazení



„Není nic špatného na tom být zralá žena,  i když slovo „zralá“ mi připomíná sýr, u kterého je nejvyšší čas ho zkonzumovat …“, říká Halina Pawlowská, která má na svém kontě už 30 knih a dodává, že zralost je ale zároveň i báječná. 

Zralost má, bohužel, ale i negativní stránku. Zralost totiž nikoho nepřitahuje. Zralý muž nevzbuzuje takovou chuť jako zralý meloun a zralá padesátnice prostě není broskev k nakousnutí.

Pokud jste to ale i přesto nezabalili a chcete vzbuzovat touhu, chcete vědět jak zvládnout své šikanující děti, nezadržitelně se zvětšující tělo, jak znovu najít lásku a jak se smát všemu blbému, co vás potká, přijďte 13. února do Národního domu na zábavnou dvouhodinovou talkshow této autorky. Začátek je v 19.00.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 nebo přes e-vstupenku na www.mkstrebic.cz.

  • Facebook
  • Twitter