Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Funny Fest s Ponorkou oslaví letos páté narozeniny

/
/
/
699 Zobrazení



Ponorka – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež připravuje již 5. ročník multižánrového festivalového odpoledne ve Žďáře nad Sázavou. Akce se letos uskuteční v předposlední prázdninovou sobotu 24. srpna od 13.00 v parku na Farských humnech.

Festival umožní prezentaci hned několika hudebním uskupením. Své umění předvedou kapely Vzhůru a níž, Eirik, AMaTer, Jamaron, Kníže Bredy a další. Návštěvníci se také mohou těšit na doprovodný program v podobě tanečních a uměleckých vystoupení. Připraveny budou hry a soutěže, malování na obličej, fotokoutek, tvorba legálního graffiti umění, slackline, turnaj ve stolním fotbálku, tvořivé a kreativní dílničky, obří bublifuk a mnoho dalšího.

„Je až neuvěřitelné, jak rychle to uteklo, že už slavíme páté výročí! Velmi nás těší stále velký zájem o tento netradiční festival. Díky vám návštěvníkům se nám podařilo z něj udělat již tradiční akci ždárského kulturního dění. Samozřejmě i letošní ročník bude bohatý na hudební i taneční vystoupení a nebudou chybět obvyklé doprovodné aktivity, ale připravujeme i novinky, které si prozatím schováváme jako překvapení.“ dodává organizátorka festivalu a vedoucí Ponorky Veronika Brychtová.

Bohatým programem si pracovníci Ponorky – NZDM i celá řada dobrovolníků kladou za cíl poukázat na možnosti, jak se lze zabavit a aktivně trávit volný čas. Neméně důležité je také představovat fungování nízkoprahových zařízení pro děti a mládež a minimalizovat tak předsudky vůči nim. Ponorka chce dle svého názvu ukázat, že je útočiště pro děti a mladé lidi, kteří jsou ztraceni v moři problémů, potřebují pomoci najít vlastní kompas, aby se lépe vyznali ve svém životě. Pomáhá jim, aby se nepotopili úplně na dno a mohli dýchat i pod hladinou všech průšvihů.

Vstup na festival je zdarma.

  • Facebook
  • Twitter