Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotbalisté v Jihlavě mají nový trávník i střídačkyaneta hr

/
/
/
397 Zobrazení



Fotbalové hřiště Na Stoupách v Jihlavě prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, oprava sportoviště vyšla na více než sedm milionů korun a trvala dva měsíce. Během května a června 2023 tam pracovníci specializované firmy položili nový umělý trávník a opravili střídačky. Práce vyšly na 7,1 milionů korun bez DPH, z toho 1,2 milionů zaplatil Kraj Vysočina.

Cílem rekonstrukce bylo zvýšení kvality hřiště, které využívá široké spektrum sportovců včetně Krajského centra talentované mládeže. Díky novému umělému trávníku, lajnování a opraveným střídačkám jsou zajištěny podmínky pro získání (prodloužení) certifikace hřiště pro pořádání utkání organizovaných FAČR pro přípravky, žákovské, dorostenecké a ženské fotbalové oddíly.

Kromě výměny umělého trávníku na hřišti o rozměrech 108,1 m x 70,73 m odstranila firma staré betonové patky pod brankami a praporky, opravila poškozené obrubníky a kompletně vyměnila betonové žlabovky v úrovni plochy hřiště.

  • Facebook
  • Twitter