Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Filmová sobota v klubu Oko v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1396 Zobrazení



V sobotu 19. ledna bude program havlíčkobrodského klubu Oko patřit filmu. Odpoledne nabídne animovanou pohádkou Píseň moře. Večer plný napětí divákům představí Filmový krimi maraton, přehlídku filmů z Oddělení Q natočených podle románů dánského spisovatele Jussiho Adler-Olsena.

Úderem patnácté hodiny odpolední se svou druhou letošní pohádkou uvede Pohádkové Oko. Projekt pohádek a rodinných filmů, které v běžných kinech diváci neuvidí, se představí s kouzelným příběhem Píseň moře.
„Nádherný animovaný svět keltských mýtu, nominovaný na Oscara za nejlepší animovaný film, zaujme malé i velké diváky svými emocemi, vyprávěním a zvláštním těžce popsatelným kouzlem,“ doplňuje dramaturg Filmového Oka Jiří Svoboda. Vstupné pro děti činí 70 Kč, dospělí zaplatí 100 Kč.

Od 17.00 začíná Filmový krimi maraton, nabídne trojici kriminálních filmů, Žena v kleci, Zabijáci, Vzkaz v láhvi. Vstupné na Filmový krimi maraton činí 100 Kč/film, přičemž celovečerní vstupné vyjde diváky na 200 Kč.
Po každé projekci bude následovat slosování o filmové ceny, tedy DVD nebo knižní předlohy. „Filmový krimi maraton je jedním z filmových projektů, které uvádíme na přání našich diváků. Je to vlastně takové poděkování. Bez nadšených fanoušků Filmového Oka bychom tyto filmy už dávno nepromítali,“ vysvětluje Jiří Svoboda.

„Pokud máte filmy z dánské série Oddělení Q rádi, možná vás potěšíme i tím, že nejnovější díl s názvem Složka 64 promítáme premiérově už ve středu 30. ledna. Chcete-li si osvěžit a připomenout všechny případy, rozhodně vám doporučujeme navštívit i Filmový krimi maraton,“ doplňuje dramaturg Jiří Svoboda.

  • Facebook
  • Twitter