Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Festivalová sezona na Vysočině byla oficiálně zahájena v Okrouhličce

/
/
/
1117 Zobrazení



Podobně jako v loňském roce visí nad pořádáním velkých letních festivalů stále otazník, a proto se pořadatelé zatím nechtějí pouštět do žádných větších akcí. Fanouškům muziky už ale tahle pauza přijde až moc dlouhá, a tak vyrážejí tam, kde to je možné. Prvním velkou letní akcí byla Hubertka Open air II v Okrouhličce kousek od Havlíčkova Brodu.

Ale ani tady se to neobešlo bez dodržování vládních nařízení a určitých omezení. U vchodu do areálu kromě prodeje vstupenek bylo takové malé testovací centrum, kdo si nestihl udělat antigen test na Covid-19 sám, mohl ho absolvovat přímo na místě. Ovšem hned za branou už jako by se svět vrátil do normálních kolejí, hudba, zábava, lidi, kteří se dokážou bavit a užívat si tu dnes tak vzácnou atmosféru.
A že bylo co poslouchat, jako první vystoupila kapela AbsoluteZero, kterou střídalo uskupení Ramirez. Jeden z největších taháků, kapela Mr. Dynaboom se díky technických problémům se svým vystoupením trochu opozdila, ale to vůbec nikomu nevadilo. Začátek vystoupení byl navíc spojený s narozeninovou oslavou, takže vydařený start se vším všudy. Ve večerních hodinách nastoupili na stage Projekt Parabelum, kteří předvedli dokonalou postapokalyptickou show. A závěrečný program měla na starost kapela Žádnej stres a jako poslední uskupení deform.

  • Facebook
  • Twitter