Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Festival divadla 2-3-4 herců začíná v Třebíči

/
/
/
1227 Zobrazení



Městské kulturní středisko Třebíč pořádá ve dnech 10. až 26. března Festival divadla 2-3-4 herců, pod patronací třebíčského rodáka, herce Oldřicha Navrátila. 
Sedmnáctý ročník nabídne opět to nejlepší, co pražská divadelní scéna nabízí a během festivalu se na prknech třebíčského Národního domu představí celkem pět profesionálních divadel v pěti představeních.

Divadelní představení Pardál

Festival zahájí v neděli 10. března pražské divadlo Ungelt napínavou tragikomedii Pardál s Carmen Mayerovou, Františkem Němcem a Ondřejem Novákem.
Dalším představením bude salónní komedie Lordi s Martinem Hofmannem, Filipem Rajmontem, Peterem Sergeem Butkem a Martinem Koteckým, která je uváděna ve slovenštině, dále uvidí diváci představení Skleněný strop s Jiřím Langmajerem, Tatianou Vilhelmovou a Vincentem Navrátilem nebo Vladimírem Pokorným.
Následovat bude napínavá romantická komedie Slepá láska s Carmen Mayerovou, Františkem Skopalem, Kristýnou Podzimkovou a Robertem Hájkem a posledním festivalovým představením bude hra Interview s Veronikou Khek Kubařovou a Jaroslavem Pleslem o konfrontaci dvou lidí, dvou pohlaví a dvou světů.
Všechna představení začínají v 19.00.

Představení Skleněný strop a Interview jsou zcela vyprodána, ale na ostatní představení jsou vstupenky k dispozici u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

  • Facebook
  • Twitter