Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Farská humna ve Žďáře nad Sázavou hostí nedělní brunch

/
/
/
464 Zobrazení



Na Farských humnech ve Žďáru nad Sázavou se v neděli 4. června uskuteční druhý žďárský brunch. Od 10.00 do 16.00tu zájemci mohou zažít snídani v trávě, malý oběd, a ještě odpolední svačinku, tedy nedělní brunch


„Vedle dobrých pochutin zahrají místní hudebníci, jako jsou Jenda Novák a Martin Sedlák, Karel na nákupech a také talentované děti ze základních uměleckých škol. Součástí letošního lenošení bude část žďárského programu ZUŠ open. Na Farčatech se představí soubory z Bystřice nad Pernštejnem, Žďáru nad Sázavou a Velkého Meziříčí. Chybět nebude zábava pro děti v podobě obřího člověče, nezlob se a dalších drobných atrakcí,“ přibližuje program za organizátory Tamara Pecková, ředitelka příspěvkové organizace Kultura Žďár.

„Žádnou velkou organizaci nečekejte. Brunch si neklade za cíl nikoho do ničeho nutit. Je to akce, která chce jen lehce plynout, jako voda v řece Sázavě, která zde bude hrát hlavní rekvizitu pohody a klidu. Piknikové deky a dobrou náladu s sebou,“ dodává Tamara Pecková.

  • Facebook
  • Twitter