Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Expozice inspirovaná Kerouacem j Galerii Alternativa

/
/
/
815 Zobrazení



Ve čtvrtek 19. dubna bude v Galerii Alternativa Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě v 18.00 zahájena vernisáží výstava Maud Kotasová – On the road / Víc štací než Kerouac. Milovníci výtvarného umění si mohou expozici prohlédnout do neděle 27. května. 

„Po životě on the road a pobytu ve španělských Pyrenejích nyní žije a tvoří v Brně. Věnuje se výšivce do kovu, environmentálním instalacím a hlubotisku.
Objekty představují migraci konkrétního člověka v čase a prostoru a dokumentují tak jeho zkušenost. Z místa na místo, od zaměstnání k zaměstnání, přejímání sociálních rolí. Reflektují imprese, vytvořené vztahy, pohyb, zrání, stagnaci i cynismus. Změny citlivosti. Auta a kamiony ilustrují životy svých majitelů, které se v nich odehrávaly. Je to pouť fyzická i duševní. Vizualizaci vzpomínek představuje motiv krajiny,“ představuje expozici kurátorka galerie Lenka Dolanová.

  • Facebook
  • Twitter