Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dvě nehody v neděli, jedna v pondělí na silnicích Vysočiny

/
/
/
3265 Zobrazení



V neděli 25. a v pondělí 26. března zasahovali hasiči na Vysočině u tří nehod, zranili se při nich dva lidé, které zdravotníci museli ošetřit. Ve dvou případech museli policisté uzavřít po dobu zásahu dopravní provoz.

Okolo půl osmé ráno havaroval v neděli u Modlíkova na Havlíčkobrodsku osobní vůz, který se po nehodě převrátil na střechu. Nehoda si vyžádala zranění jedné osoby a skončila v péči zdravotníků. „Na místě zasahovali profesionální hasiči z Havlíčkova Brodu společně s dobrovolnými hasiči z Přibyslavi,“ popsala první havárii Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen.

Zraněním řidiče skončila v neděli dopoledne také dopravní nehoda osobního vozidla na silnici u Kamene na Pelhřimovsku. Po deváté hodině dopoledne vyjeli na místo profesionální hasiči z Pacova. „Při nehodě se zranil řidič vozidla a skončil v péči zdravotníků, kteří jej po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do pelhřimovské nemocnice,“ doplnila Petra Musilová.

Třetí nehoda osobního vozu u Štěměch na Třebíčsku si vyžádala také jedno zranění. „V neděli po půl šesté večer vyjeli profesionální hasiči z Třebíče společně s dobrovolnými hasiči ze Želetavy k dopravní nehodě osobního vozu na silnici u Štěměch. Vůz skončil po nehodě mimo komunikaci v příkopu. Při nehodě se lehce zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků,“ dodala Petra Musilová.

K dopravní nehodě osobního vozu v Havlíčkově ulici v Chotěboři vyjeli po půl čtvrté ráno profesionální hasiči z Chotěboře. „Ve voze zůstal po nehodě zaklíněný zraněný řidič, který cestoval sám. Hasiči k jeho vyproštění použili speciální hydraulické nářadí. Ihned po vyproštění byl zraněný muž předán do péče zdravotníků, kteří jej po nezbytném ošetření na místě události převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ uzavřela tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter