Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva řidiči v neděli převrátili na Vysočině auta na střechu

/
/
/
236 Zobrazení



Ke dvěma haváriím vyjížděli policisté na silnice Vysočiny v neděli 28. ledna, první řidička havarovala před osmou hodinou dopoledne v Dalešicích na Třebíčsku druhý řidič se s autem převrátil na střechu po desáté hodině dopoledne u Pohledu na Havlíčkobrodsku.

„Osmnáctiletá řidička vozu Ford Fiesta jela v Dalešicích ve směru od Valče, vyjela mimo komunikaci, kde se automobil přetočil přes střechu a zůstal stát na poli. Při nehodě se řidička a její spolucestující zranili, oba zdravotnická záchranná služba transportovala do třebíčské nemocnice. Policisté místo havárie ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou požití alkoholu u řidičky vyloučili. Na voze vznikla předběžně vyčíslená škoda za padesát tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Auto na střeše mezi Pohledem a Krátkou Vsí na Havlíčkobrodsku, foto: Policie ČR


Při druhé dopravní nehodě řidič vozu Volkswagen jedoucího ve směru od Pohledu na Krátkou Ves přejel v místě táhlé zatáčky do protisměru a následně mimo komunikaci do silničního příkopu. Tam se automobil převrátil na střechu. „Při dopravní nehodě se zranil řidič a jeho spolucestující, oba převezla zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice. Policisté místo havárie ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou požití alkoholu u řidiče vyloučili. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za šedesát tisíc korun,“ dodala tisková mluvčí s tím, že obě dopravní nehody policisté šetří.

Úvodní foto: Havarované auto u Dalešic na Třebíčsku, foto: Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter