Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva řidiče pod vlivem alkoholu ve čtvrtek zadrželi policisté na silnicích Vysočiny

/
/
/
215 Zobrazení



Dva řidiče zadrželi ve čtvrtek 25. ledna večer policisté na silnicích Vysočiny s alkoholem za volantem. První v Habrech na Havlíčkobrodsku měl přes tři a druhý na Žďársku jedno promile alkoholu v dechu.

Prvního řidiče zastavili ve čtvrtek po desáté hodině večer v Habrech na Havlíčkobrodsku v osobním autě Škoda. „Policisté řidiči naměřili hodnotu 3,14 promile alkoholu. Přítomnost alkoholu potvrdila i opakovaná dechová zkouška, která vykázala obdobnou hodnotu. Policisté muži zakázali další jízdu a zadrželi mu řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ přiblížila první případ policejní mluvčí Michaela Lébrová.

O hodinu později zastavili policisté z obvodního oddělení ve Velkém Meziříčí na silnici mezi Blízkovem a Netínem řidiče s osobním vozem Opel. „Dechová zkouška ukázala pozitivní výsledek s naměřenou hodnotou jedno promile alkoholu. Opakované dechové zkoušky měly obdobné hodnoty. Dvacetiletý muž se následně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve v nemocničním zařízení. V další jízdě už pokračovat nesměl. Je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala Michaela Lébrová s tím, že oba případ policisté prověřují.

  • Facebook
  • Twitter