Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva lidé zemřeli ve čtvrtek u Moravských Budějovic

/
/
/
1125 Zobrazení



K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 26. září před osmou hodinou večer na silnici první třídy číslo 38 mezi Lažínkami a Vesci u Moravských Budějovic, kde se na rovném úseku komunikace střetla tři auta.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, které prováděly záchranné a vyprošťovací práce. „Při dopravní nehodě utrpěly dva lidé zranění, kterým na místě podlehli. Jednalo se o šestačtyřicetiletého a sedmapadesátiletého muže. Další dva lidi, kteří se při dopravní nehodě zranili, převezli zdravotníci do nemocničního zařízení. Silnice byla po dobu šetření dopravní nehody zcela uzavřena a byly stanoveny objízdné trasy přes okolní obce. Doprava se podařila obnovit po druhé hodině ráno a v současné době je místo plně průjezdné. Příčina a okolnosti nehody, stejně tak jako míra zavinění, jsou předmětem dalšího prověřování,“ uvedl policejní mluvčí David Linhart.

  • Facebook
  • Twitter