Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dovádění masek v Rozsochatci

/
/
/
695 Zobrazení



I přes jarní počasí za oknem se v neděli 24. února odpoledne prohnala sálem obecního domu v Rozsochatci sněhová bouře z papírků. Jako každý rok uspořádaly členky Českého svazu žen za pomoci sponzorů pro děti místní i z širokého okolí oblíbený dětský karneval.

V podvečer 23. února připravovaly v kulturním domě členky svazu žen výzdobu z karnevalových dekorací a balónků. Po té měly tradiční výroční schůzi a posezení k nadcházejícímu svátku žen (ZO ČSZ) MDŽ. Výbornou večeři připravili pro členky ZO ČSŽ členové Sboru dobrovolných hasičů v Rozsochatci, pohoštění bylo zároveň poděkováním starosty obce Dušana Svobody za organizaci akcí v obci zaměřených na děti a rodiny. Ženy rovněž dostaly jako každý rok milou pozornost také od mladých hasičů. Ručně vyrobené dárečky, každý rok vyrobí z jiného materiálu a vždy potěší. Následovala volná zábava a povídání u kroniky a fotografií místní organizace, které připomínají společné akce.
V neděli 24. února pokračovaly ráno přípravy v sále. Ženy napekly cukroví, které přichystaly na stoly pro hosty jako občerstvení. Ve 14.00 začalo dovádění dětských masek. Šest desítek dětí tancovalo a též se s chutí hlásilo do různých her a soutěží, které připravili DJ Vesy a členky svazu žen. Jako vždy dokázali do programu zapojit všechny věkové kategorie.
Každá maska dostala sladkou odměnu. Děti, které poslední únorovou neděli na karneval v Rozsochatci přišly, dostaly Lipánek od firmy Madeta a pitíčko a ke své vstupence si losovaly ještě tři věcné výhry z pestrých cen od členek ZO ČSŽ a od sponzorů. Drobné dárkové předměty zde prodávala

Kateřina Cimprichová. Po příjemném a hravém odpoledni se rozcházeli všichni domů plní pěkných zážitků.

 

  • Facebook
  • Twitter