Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dopravní omezení na jihlavském přivaděči

/
/
/
3829 Zobrazení



Od pondělního večera platí na silnici první třídy číslo 38 dopravní omezení. Konkrétně platí v úseku pod mostem ulice Jiráskova v Jihlavě, kde došlo k poškození kanalizačního poklopu a jeho rámu.

„V pondělí 28. ledna jel kolem půl sedmé večer řidič nákladního vozu po dálničním přivaděči ve směru na Havlíčkův Brod a v úseku pod mostem najel na kanalizační poklop, který se zvedl a došlo k poškození automobilu. Silnice musela být uzavřena a byla vytyčena objízdná trasa, která vede ve směru od Jihlavského tunelu z dálničního přivaděče na most na Jiráskovu ulici a poté zpět na silnici první třídy číslo 38,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že na místě jsou policejní hlídky, které usměrňují provoz a řídí dopravu.

„Je nutné, aby byli řidiči pozorní, dbali pokynů policistů, věnovali se plně řízení, dodržovali bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a v neposlední řadě byli ohleduplní a trpěliví,“ dodala Dana Čírtková.

Silnice první třídy číslo 38 v úseku pod mostem v Jiráskově ulici byla hodinu po poledni podle informací policistů opět průjezdná. V místě je snížena rychlost jízdy a v lokalitě budou probíhat ještě další nezbytné práce, je proto nutné, aby projíždějící řidiči i nadále dbali zvýšené opatrnosti, dbali pokynů policistů, řídili se dopravním značením a svoji jízdu přizpůsobili aktuální situaci.

  • Facebook
  • Twitter