Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Domácí zdravotní péče i Pronájem kompenzačních pomůcek sídlí v nové kanceláři žďárské Polikliniky

/
/
/
417 Zobrazení



Kanceláře Domácí zdravotní péče a Pronájmu kompenzačních pomůcek v budově Polikliniky Žďár nad Sázavou jsou přestěhované. Obě služby Oblastní charity Žďár nad Sázavou se přesunuly ze suterénu do třetího patra hlavní budovy. Nově je najdete ve společné kanceláři v části chodby, kde sídlí vedení Polikliniky, číslo dveří je 317.

Konzultační hodiny Domácí zdravotní péče zůstávají stejné, v pondělí a ve středu jsou od 8.00 do 12.00. V jiné dny pouze po předchozí domluvě na telefonním čísle: 777 755 435 (e-mail: dzp@zdar.charita.cz).
Pracovníky Pronájmu kompenzačních pomůcek zastihnete v kanceláři jen po předchozí telefonické domluvě na čísle: 730 595 645 (e-mail: pomucky@zdar.charita.cz).

Všeobecné zdravotní sestry Domácí zdravotní péče Oblastní charity Žďár nad Sázavou poskytují odbornou zdravotní péči lidem, kteří z důvodu stáří, nemoci či zdravotního postižení nejsou soběstační. Pečují o pacienty v domácím prostředí na základě doporučení ošetřujícího lékaře ve spolupráci s rodinnými příslušníky, aby jim umožnili prožití důstojného života mezi svými blízkými.

Kompenzační pomůcky z půjčovny žďárské charity pomáhají nemocným po úrazech při doléčení, nebo třeba rodinám, které se starají o své zestárlé rodiče. Půjčovna nabízí polohovací lůžka s příslušenstvím, invalidní vozíky, pomůcky k přesunu imobilní osoby, polohovací pomůcky, ale také pomůcky k osobní hygieně.

  • Facebook
  • Twitter