Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dokonalé dny v přibyslavském filmovém klubu

/
/
/
159 Zobrazení



Poslední akci v sezóně pořádá v sobotu 20. dubna Filmového klubu Přibyslav a bude to zároveň i rozloučení s divadelním sálem ZŠ Přibyslav, protože rekonstrukce Kulturního domu v Přibyslavi se blíží ke konci.

„Divadelní sál pro nás byl víc než jen náhradní prostor. Přirostl nám k srdci a věříme, že jste tam spolu s námi zažili spoustu krásných večerů. Ještě jednou tedy děkujeme ZŠ Přibyslav a paní ředitelce Jarce Janů za vstřícnost,“ uvedl Jakub Šnýdl, Filmový klub Přibyslav.

Režisérem snímku Dokonalé dny je Wim Wenders, proslavený filmem Nebe nad Berlínem. Hlavním motivem jeho nejnovějšího počinu je hledání krásy ve zdánlivých maličkostech.

Na promítání naváže jihlavská kapela Láje. „Tahle vlčí smečka z větvitého podhoubí jihlavského podzemí přiveze nový repertoár z připravované desky Tančíme v ohni, po koncertu ještě zahrají svoje sety DJ Kolona, DJ FO3K a DJ Koltix,“ dodal Jakub Šnýdl.

  • Facebook
  • Twitter