Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do očkovacího centra v Jihlavě nejvýhodněji autobusem 4

/
/
/
1121 Zobrazení



Parkování u očkovacího centra v Jihlavě může být dočasně obsazené a především v čase kolem 14.00, kdy se střídají směny ve firmách v průmyslové zóně, může být i komplikovaná dopravní situace na příjezdech k centru. Město doporučuje bezplatnou dopravu MHD a posílilo kvůli tomu autobusovou linku 4. Město Jihlava platí dopravu tam i zpět po celé Jihlavě.

Od pondělí 15. března je linka 4 posílena tak, že jezdí každou půlhodinu. Na trase Masarykovo náměstí – Swoboda Stamping, což je zastávka přímo u očkovacího centra, jezdí autobusy v čase od 13.30 do 18.30 v intervalu 30 minut včetně víkendů. Jízdní řád linky 4 je umístěn na webových stránkách DPMJ.CZ.

Posílení bezplatné přepravy po Jihlavě
Další případné posílení provozu MHD koordinuje DPMJ přímo s Nemocnicí v Jihlavě a ve spolupráci s městem Jihlava. Předpokládá se další rozšíření provozu MHD do Hruškových dvorů v závislosti na rozšíření provozu očkovacího centra. Dopravní podnik také zajišťuje přepravu zdravotníků z nemocnice na očkovací centrum a zpět, aby ani oni neměli problém s parkováním u centra.

Přepravu na očkování a zpět jihlavskou MHD platí statutární město Jihlava. Kdokoli s potvrzením, že jede v daný den na očkování, nemá zdarma pouze jízdu autobusem č. 4, ale může bezplatně využít i další návazné linky po celé Jihlavě.

Zdravotníci z očkovacího centra také žádají své klienty, aby dodržovali čas objednání a nejezdili na očkování s velkým předstihem, na místě potom dochází ke zbytečně velké koncentraci lidí.

Telefonní linky
Callcentrum očkovacího centra je 567 157 777, které je dostupné v době otevření centra. Případné dotazy týkající se registrace a objednávání prosím směřujte na informační linku Kraje Vysočina 564 602 602, která je k dispozici každý den včetně víkendů od 8 do 20.00.

Vstup do očkovacího centra v Hruškových Dvorech je bezbariérový a na místě jsou k dispozici invalidní vozíky k zapůjčení, přímo ve vestibulu centra.

Více informací o registraci k očkování zde.

  • Facebook
  • Twitter