Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do muzea trochu jinak – tentokrát s přírodovědci… nabízejí v Jihlavě

/
/
/
602 Zobrazení



I když se návštěvníci do jihlavského muzea za současné situace nedostanou, mohou se zúčastnit alespoň aktivit na jeho sociálních sítích:Do muzea trochu jinak – tentokrát s přírodovědci…

Během následujících čtyř týdnů se na sociálních sítích Muzea Vysočiny Jihlava budou objevovat úkoly a zajímavosti, které jsou připraveny ve spolupráci s přírodovědci muzea. 
První týden bude věnován stromům. Druhý bude pak zaměřený na zvířata a jejich přirozené prostředí. Třetí týden se podíváme na ochranu přírody a jak my sami můžeme přispět. Čtvrtý týden bude spojen s výstavou o planých rostlinách, kterou našemu muzeu zapůjčilo Jihomoravské muzeum ve Znojmě. Autorem této výstavy je Radomír Němec.  
Každý týden bude zadán jeden úkol, který můžete sami nebo se svými blízkými plnit a posílat nám je na náš instagram nebo facebook s #domuzeajinak.
Utajené příběhy
Na facebookové stránce Muzejní přírodovědci Jihlava vždy v pondělí, ve středu a v pátek bude zveřejněn krátký příběh (bajka), který se bude odehrávat v přírodě.
Vaším úkolem bude rozpoznat jednotlivé postavy, které budou v těchto podivných příbězích vystupovat.

  • Facebook
  • Twitter