Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dny evropského dědictví v Telči

/
/
/
452 Zobrazení



V rámci Dnů evropského dědictví, které se v Evropě konají pod záštitou Rady Evropy od roku 1991, se od 9. do 17. září v Telči otevřou památky nejen běžně přístupné.

Pátek 8. září začíná v 16.00 v Městské galerii Hasičský dům komentovaná prohlídka výstavy Jana Křena: Z čeho je svět? Komentářem provází kurátor výstavy David Bartoň.

V sobotu 9. září v 10.00 startuje na náměstí tradiční charitativní cyklojízda Na kole dětem Vysočinou s Josefem Zimovčákem. V kostele sv. Ducha zazní od 13.30 koncert staré hudby Mirka Zadiny a přednáška Petra Melmuka. V kostele sv. Jakuba je připraven od 15.00 koncert pěveckého sboru Smetana Telč a pěveckého sboru Differo Třebíč. Kromě uvedených akcí čeká děti loutková pohádka (Dům dětí a mládeže) a všechny zájemce další možnosti navštívit památky, výstavy a expozice. Některé z nich budou při příležitosti Dnů evropského dědictví přístupné zdarma. Po celý týden od 9. do 17. září bude možné zdarma navštívit věž sv. Ducha a výstavu obrazů Jana Křena v Městské galerii Hasičský dům.

  • Facebook
  • Twitter