Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Desátý ročník Novoměstského Slunohraní nabídne závěrečný koncert

/
/
/
471 Zobrazení



V pátek 8. července vyvrcholí v Novém Městě na Moravě desátý ročník festivalu Novoměstské Slunohraní. V Horácké galerii vystoupí Janáčkovo kvarteto, Moyzesovo kvarteto (SK). Letní orchestr, flétnistka Michaela Koudelková a dirigent Richard Kružík.

Dvě kvarteta na podiu a Oktet pro smyčce Es dur Felixe Mendelssohna-Bartholdyho. Druhá polovina večera bude patřit komornímu smyčcovému orchestru, složenému z účastníků hudebního workshopu. Kromě Suity pro smyčce Leoše Janáčka doprovodí orchestr pod taktovkou Richarda Kružíka Michaelu Koudelkovou ve flétnovém koncertu Antonia Vivaldiho.

Novoměstské Slunohraní tak představuje ucelený koncept setkání neprofesionálních hudebníků s profesionály, publikum oceňuje vysokou úroveň večerních koncertů a jejich skvělou atmosféru.
Vstupenky na koncerty si mohou lidé rezervovat na www.slunohrani.cz nebo zakoupit v pokladně Horácké galerie, případně přímo před koncertem.

  • Facebook
  • Twitter