Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Demolici stadionu i výstavbu arény v Jihlavě můžete sledovat online prostřednictvím webových kamer

/
/
/
1201 Zobrazení



Demoliční práce na Horáckém zimním stadionu a výstavbu nové Horácké multifunkční arény v Jihlavě mohou zájemci sledovat online. Realizační firma zpřístupnila na svém webu v záběry dvou kamer z okolí stavby.

Po týdnu od zahájení demolice už je ze starého stadionu stržena celá střecha a začínají se bourat betonové a zděné prvky. Veškerý materiál se pečlivě třídí. „Kovy, sklo, beton, cihly, vše ještě najde v nějaké formě využití,“ říká manažer výstavby Horácké arény a radní města David Beke. Podle jeho slov by měla být střecha kompletně rozebrána a roztříděna do konce tohoto týdne. 

David Beke je v úzkém kontaktu s vedením stavby a pravidelně pořizuje fotodokumentaci, kterou zveřejňuje na facebooku Horácké arény na adrese https://www.facebook.com/horackaarena.

Záběr z druhé webové kamery na staveniště Horácké arény ze 7. srpna 2023   

Hlavní dodavatel stavby arény, společnost Gemo, zpřístupnila na svém webu záběry dvou internetových kamer nad staveništěm, prostřednictvím kterých lze průběžně sledovat postup prací. Jedna je na budově pivovaru a druhá na střeše Vysoké školy polytechnické. Obraz přenášený kamerami na internet je dostupný na tomto odkazu. Jedna kamera obnovuje obraz každých 30 sekund a druhá po 15 minutách. 

  • Facebook
  • Twitter