Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Debata s prezidentem Hospodářské komory ČR v Třebíči

/
/
/
874 Zobrazení



Setkání s prezidentem Hospodářské komory ČR Vladimírem Dlouhým se uskuteční ve středu 12. září v Ekotechnickém centru Alternátor Třebíč.
Kromě prohlídky se v Alternátoru bude konat i beseda na téma výstavby V. bloku Jaderné elektrárny Dukovany. Spolu s Vladimírem Dlouhým budou připraveni diskutovat a odpovídat na otázky novinářů členové Krajské hospodářské komory Kraje Vysočina a Okresní hospodářské komory Třebíč, členové sdružení Energetické Třebíčsko, které prosazuje výstavbu pátého bloku, nebo starostové z obcí v okolí jaderné elektrárny.

Účast přislíbili například Richard Horký (předseda představenstev KHK KV a OHK Třebíč), Vítězslav Jonáš (předseda sdružení Energetické Třebíčsko), Miroslav Křišťál (starosta obce Dukovany), Vladimír Černý (starosta obce Rouchovany). V jednání jsou i další osobnosti, které se výstavbou pátého bloku zabývají.

Setkání se uskuteční v Alternátoru ve středu od 14.15 do 15.15.

  • Facebook
  • Twitter