Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dámské tepláky – jak je nosit a s čím je kombinovat?

/
/
/
881 Zobrazení



Není pohodlnějšího a praktičtějšího oblečení než takové tepláky. Dávno už přitom neplatí, že se nosí jen doma. Naopak, vzít je můžete na sportovní aktivity, do přírody a klidně i do města. Poradíme vám, s čím vypadají nejlépe a jaké střihy vůbec na trhu existují.

Teplákové soupravy se nejen v posledních letech těší mimořádné oblibě. Není se čemu divit, představují praktičnost i pohodlí, které nám upnuté džíny těžko poskytnou.

Nejsou ale dámské tepláky jako tepláky. Hitem posledních několika let jsou tzv. joggery, neboli volnější tepláky, které mají nižší pas, ale užší nohavice. Ideální kombinaci tvoří s mikinami, ale i uplými tričkami nebo košilemi. Díky volnějšímu střihu v nich můžete provozovat jakoukoliv aktivitu. Vybrat si ale můžete i konzervativnější variantu, tzv. basic tepláky, které mají tradiční rovný střih a jsou úplným základem. Na trhu ale najdete i volné tepláky baggy nebo antifit tepláky.

Co se nejvíce hodí k teplákům? 

Bílé tenisky

Bílé sneakers, tenisky nebo jiné sportovní obutí k teplákům zkrátka patří. Hlavním znakem je pohodlí. Vybírejte takové boty, ve kterých se vám pohodlně chodí, můžete v nich trávit klidně celý den a nebudete mít pocit, že vás cokoliv limituje. Nahodit tepláky a tenisky můžete třeba i na dlouhé cesty autem nebo letadlem. Spojit příjemné s užitečným se zkrátka více než vyplatí. 

Džínová bunda

Nesmrtelnou klasikou je džínová bunda, která k teplákům vypadá zkrátka skvěle. Myslete na to, že pokud chcete kombinovat tepláky, měli byste volit uplejší vršek a volné tepláky, případně opačnou kombinaci upnuté tepláky a volný vršek. Pokud chcete kombinovat džínovinu, pak vedle nešlápnete s šedým odstínem tepláků.

Košile nebo sako

Pokud chcete dodat svému outfitu trochu elegantnější ráz (teplákům navzdory), pak je doplňte o lehčí over-size košili nebo volnější tuniku. Díky tomu získáte ležérní, ale přesto společenský look, se kterým můžete vyrazit klidně do společnosti. Podpořit svůj outfit můžete i lehkým sakem. Podstatné je pro tyto outfity ale také vybírat tepláky, které nemají příliš sportovní a vytahaný střih. Volte tak spíše užší varianty nohavic.

Svetr na knoflíky

Netradiční, ale přesto trefnou kombinaci, představují tepláky a svetr. Vybírejte podobně ladící odstíny, aby se barvy příliš netloukly. Pro formálnější ráz volte trochu upnutější svetr na knoflíky. 

  • Facebook
  • Twitter