Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další víkendový střet osobního auta a motocyklisty na Vysočině

/
/
/
842 Zobrazení



V sobotu 15. července okolo sedmé hodiny večer došlo na Žďársku k dopravní nehodě, v katastru Osové Bítýšky. Řidič osobního vozu nedal motocyklistovi na hlavní silnici přednost a došlo ke srážce.

„Senior jedoucí s osobním vozem Hyundai ve směru od Vlkova na Osovou Bítýšku vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici projížděl řidič s motocyklem BMW, a došlo ke střetu. Jednapadesátiletý řidič motocyklu a jeho spolujedoucí utrpěli zranění a byli leteckou záchrannou službou transportováni do brněnské nemocnice.
Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče osobního vozidla požití alkoholu vyloučili. U motocyklisty s ohledem na zranění nebylo možné provést dechovou zkoušku. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 370 tisíc korun,“ popsala druhou víkendovou havárii s účastí motocyklisty policejní mluvčí Michaela Lébrová. Dopravní nehodu policisté nadále prověřují.

Úvodní foto z místa nehody, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter