Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další posílení spojů MHD v Jihlavě

/
/
/
646 Zobrazení



Od pondělí 19. dubna posílí dopravní podnik spoj na autobusové lince 5, která obsluhuje obytnou čtvrť podél Znojemské ulice, zahrádky V Ráji ale především Zbornou, Lesnov, Královský vršek a Bedřichov. Další spoje „na pětce“ si vyžádala veřejnost a na podněty cestujících z tohoto týdne proto Dopravní podnik města Jihlavy rychle zareagoval.

„Jsme moc rádi, že se nám postupně vracejí cestující. Od začátku týdne jsme vrátili školní spoje, zdvojené spoje vypravujeme do průmyslové zóny na ranní a odpolední směny a osvědčil se i další posilový spoj parciální trolejbusové linky B,“ uvedl Radim Rovner, předseda představenstva DPMJ. Parciální béčko jezdí bez nutnosti trolejového vedení na energii v dobíjecích akumulátorech a vozí ve všedních dnech sedmkrát denně na ranní, odpolední i noční směny cestující z konečné Na Dolech přes koleje až do Starých hor k Motorpalu.

V souvislosti se zvyšující se četností očkování přibývá cestujících také na linkách 4 a 44 do očkovacího centra v Hruškových Dvorech. Každý cestující s sms zprávou, která ho na daný den zve na očkování, má jízdu všemi spoji po celém městě zdarma, jízdné platí město Jihlava.   

  • Facebook
  • Twitter