Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

CZ LOKO připravuje v Jihlavě a České Třebové třetí CZ Trainee program pro maturanty

/
/
/
440 Zobrazení



Ještě do konce října se mohou maturanti technických středních škol a odborných učilišť z Českotřebovska a Jihlavska zapojit do CZ Trainee programu CZ LOKO. Největší český výrobce lokomotiv v něm studentům nabízí možnost, jak zahájit svou profesní kariéru u stabilního zaměstnavatele. Program začne v polovině listopadu a potrvá do května 2023. Jeho součástí je i stipendium až do výše 22 tisíc Kč.

„Máme za sebou už dva úspěšné ročníky s velmi pozitivními ohlasy jejich absolventů. Trainee program je totiž zajímavou možností jak si najít práci, poznat, co mě v ní čeká, s kým budu spolupracovat. Pro první zaměstnání to pokládám za velmi důležité. Proto také někteří „trainisti“ se už stali i našimi zaměstnanci,“ říká Jiří Kutálek, personální a správní ředitel CZ LOKO.

Právě atraktivita CZ Trainee odlišuje od podobných programů, které se na trhu práce objevují. Dominuje jim zážitková forma a osobní zkušenost. Studenti poznají výrobní provozy, prožijí několik dnů při praxi v odděleních podle svého studijního zaměření, zúčastní se společných teambuildingů a navštíví zákazníky jako je Liberty Ostrava či Třinecké železárny, kde lokomotivy CZ LOKO pracují v náročných ocelářských a hutních provozech. To všechno jim umožní si o firmě udělat bližší obrázek, poznat její kulturu, procesy a role jednotlivých úseků.

„Příležitost je to hlavně pro talentované a motivované studenty, kteří mají chuť pracovat na svém rozvoji a budovat si úspěšnou kariéru,“ dodal Ladislav Budin, garant programu.

Studenti posledních ročníků technických oborů středních škol mohou podat přihlášku do konce října osobně na personálním oddělení firmy v České Třebové a v Jihlavě nebo přes web milujemelokomotivy.cz.

  • Facebook
  • Twitter