Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čtyři zlaté z republikového mistrovství v kickboxu

/
/
/
592 Zobrazení



V sobotu 10. a v neděli 11. června se v Praze uskutečnilo otevřené Mistrovství ČR v kickboxu. Pod záštitou Českého svazu kickboxu, se ve štěrboholské sportovní hale soutěžilo ve všech kickboxových disciplínách. Zástupci 48 oddílů z celé ČR včetně borců z Vysočiny změřili síly v pointfightingu, lightcontactu, kicklightu, fullcontactu, lowkicku, K1 a hudebních formách.

Oddíl Wu-shu Pelhřimov reprezentovali Jaroslav Dvořák a Dominik Vaculín (pointfighting), Lucie Tomíšková a Anna Dvořáková (lightcontact, kicklight), Tomáš Hložek (kicklight) a Petr Vaculín (hudební formy). Svěřenci trenéra Martina Dvořáka si v celorepublikové konkurenci počínali velmi zdatně a ziskem 11 medailí (4 x zlato, 6 x stříbro a 1 x bronz) se zařadili na sedmé místo v hodnocení klubů.

Umístění závodníků Wu-shu Pelhřimov
Jaroslav Dvořák 1. místo pointfighting starší žáci – 63 kg, 1. místo pointfighting junioři – 63 kg, 3. místo pointfighting starší žáci + 63 kg
Petr Vaculín 1. místo hudební formy se zbraní , 2. místo hudební formy beze zbraně
Anna Dvořáková 1. místo kicklight juniorky – 65 kg, 2. místo lightcontact juniorky – 65 kg
Lucie Tomíšková 2. místo lightcontact juniorky – 60 kg, 2. místo kicklight juniorky – 65 kg
Dominik Vaculín 2. místo pointfighting starší žáci – 47 kg
Tomáš Hložek 2. místo kicklight muži – 79 kg

Výjezd na Mistrovství ČR v kickboxu v Praze podpořil Rozvojový fond města Pelhřimov.

  • Facebook
  • Twitter