Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čtvrtek na Vysočině ve znamení havárií

/
/
/
1047 Zobrazení



Po dvou ranních haváriích na silnicích Vysočiny museli hasiči během dne vyjíždět ještě minimálně k dalším třem nehodám na Havlíčkobrodsku a Žďársku.

Už okolo půl osmé skončilo na střeše osobní auto u Větrného Jeníkova, krátce nato zasahovali hasiči u srážky dvou aut u Řehořova.

Po deváté hodině se srazila dodávka s nákladním autem u Svatého Kříže nedaleko Havlíčkova Brodu, kde dvěma zraněným pomáhali profesionální hasiči z Havlíčkova Brodu. „Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a místo události technicky zabezpečili. Po dobu zásahu byl provoz na komunikaci omezen. V 10.38 předali hasiči místo zásahu k dalšímu řešení policistům a vrátili se zpět na základnu,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

Nehoda u Svatého Kříže, archiv HZS Kraje Vysočina

Okolo jedné hodiny po poledni narazil u Bílku nedaleko Chotěboře řidič s dodávkou do stromu, skončil v péči zdravotníků, na místě zasahovali profesionální hasiči z Chotěboře. „Při nehodě se zranil řidič, kterého zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice,“ dodala Petra Musilová.

Havárie u Bílku, archiv HZS Kraje Vysočina

U Ostrova nad Oslavou na Žďársku se krátce nato převrátilo osobní auto na střechu. K havárii vyjeli žďárští profesionální hasiči. „Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše mimo vozovku v poli, zraněnou řidičku převezli zdravotníci po ošetření sanitním vozem do nemocnice v Novém Městě na Moravě. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen,“ uzavřela výčet čtvrtečních nehod tisková mluvčí.

Havarované osobní auto u Ostrova nad Oslavou, archiv HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter