Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čtvero ročních dob Antonia Vivaldiho a Komorní orchestr Musici Boemi ve Velkém Meziříčí

/
/
/
883 Zobrazení



Ve středu 15. května vystoupí v 19.00 v Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí
Komorní orchestr Musici Boemi se sólistou Pavlem Wallingerem, koncertním mistrem Filharmonie Brno.

Profesionální komorní soubor s desetiletou tradicí je složen z předních hráčů brněnských hudebních těles. Jeho uměleckým vedoucím a sólistou v atraktivní čtveřici Vivaldiho houslových koncertů na náměty jednotlivých ročních období je koncertní mistr Filharmonie Brno Pavel Wallinger.
Komorní orchestr Musici Boemi vznikl v roce 2002 v Brně. Je složen z předních hráčů významných českých hudebních těles. Soubor spolupracuje s umělci zvučných jmen Pavlem Šporclem, Jiřím Stivínem, Ivanem Ženatým, Václavem Hudečkem, Gabrielou Demeterovou, Alfrédem Strejčkem a pravidelně se věnuje účinkování na předních pódiích a hudebních festivalech. Repertoár souboru má stěžejní zaměření v baroku, české komorní tvorbě a nevyhýbá se ani dílům soudobých skladatelů či cross-over projektům s přesahem do jiných žánrů. Komorní orchestr Musici Boemi je oceňován odbornou kritikou zejména pro precizní souhru, entuziasmus mladého ansámblu a stylovou vyváženost v celé šíři svého repertoáru. Uměleckým vedoucím souboru je koncertní mistr Filharmonie Brno a uznávaný sólista Pavel Wallinger.
Vstupné v předprodeji: 200/150 Kč (děti, studenti, senioři), na místě: 250/200 Kč

Více informací na: www.hudbamezirici.cz.

  • Facebook
  • Twitter