Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

COWORK:S CityHUB Jihlava nabízí různé aktivity

/
/
/
579 Zobrazení



Coworkingová kancelář COWORK:S CityHUB Jihlava se v tomto týdnu otevřela v Jihlavě, nabídne na celkových 126 metrech čtverečních kromě openspace, také zasedací místnost, kde se odehrávají kromě bouřlivých porad také
pingpongové bitvy, dále menší kancelář se třemi stoly a dvěma hvězdnými týmy stolního fotbálku.

„Zajímavostí pak je akustická místnost, určená pro online meetingy, delší volání či třeba nahrávání podcastů a videí. Změnu myšlení během pracovního dne umožní i relaxační místnost, kde klienti mohou jak pracovat, zabořeni s notebookem v sedacím vaku, tak protáhnout tělo na měkčené podlaze, na gymnastickém míči či TRX nebo si trochu zaposilovat s kettlebellem. Své osobité kouzlo pak jihlavskému coworku dodává výklenek, kde je možné během dne třeba přečíst zprávy na internetu, vyřídit maily, nebo prostě jen tak posedět u kávy nebo čaje,“ popisuje Michal Kolařík z COWORK:S CityHUB Jihlava.


Na založení jihlavské sdílené kanceláře se kromě coworkingového družstva SPOLU podíleli také partneři, kteří rychle pochopili myšlenku a rozhodli se na ní rozvíjet spolupráci. „Je mezi nimi i český výrobce polohovacích stolů Liftor, které je možné si přímo v openspace vyzkoušet. Jihlavské reklamní studio Palm pomohlo s označením CityHUB, aby lidé do prostor v Úzké ulici v samotném centru Jihlavy snáz nalezli cestu. Na slavnostním dni se podíleli i další partneři, jako je fitness Fitpeople Jihlava, Rodinné zábavní centrum Robinson, nebo Om – Indická a nepálská restaurace, jejíž pokrmy
hosté mohli na místě ochutnat. Za večerní afterpárty pak patří poděkování jihlavskému baru Black Wall Caffe & Cocktail Bar se skvělým barmanským týmem,“ dodal Michal Kolařík.

  • Facebook
  • Twitter