Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chlapecké boty – Jak vybrat stylové dětské boty, které jsou teplé a pohodlné?

/
/
/
336 Zobrazení



Chcete-li vašim ratolestem vybrat kvalitní a pohodlnou obuv, musíte u toho i trochu přemýšlet. Dětské boty je totiž potřeba vybírat na základě několika základních kritérií. Že nevíte, o která kritéria se jedná? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi upřesníme. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Podle jakých kritérií vybírat chlapeckou obuv, aby byla pohodlná?

Chlapecká obuv může mít mnoho podob. Chceme-li však, aby byly boty na podzim či na zimu pro kluky nejen trendy, ale také hřejivé a pohodlné, musíme se zaměřit na několik kritérií. Obuv pro chlapce by měla být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dále by měly být boty pro chlapce i oděruodolné a větruvzdorné. Výbornou vlastností je u zimní chlapecké obuvi i voděodolnost. Vodoodpudivé boty zaručí, že se chlapci budou moci procházet v dešti i ve sněhu bez problémů a komfortně. Na podzim a na zimu jsou pak výborným řešením vyšší kotníkové boty. Trendy chlapecké kotníkové boty budou in v přírodních barvách. Detailněji se o tomto tématu dozvíte více informací v závěru našeho článku. Vyšší kotníkové boty pro chlapce můžete sehnat např. i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každý rodič i dítě. Kotníkové boty mohou disponovat uvnitř i praktickým zateplením či kožíškem.

Jaké modely obuvi pro chlapce budou letos v kurzu?

Co se týče modelů obuvi pro chlapce, máme pro vás několik tipů. Letos budou in zejména vyšší kotníkové kousky. Za zmínku stojí modely chlapecké obuvi na robustní platformě. Chlapci mohou vybírat i kožené modely obuvi, které se perfektně hodí také na každodenní nošení. Kožené boty mají i tu výhodu, že s skvěle přizpůsobí specifickému tvaru chodidla vašeho dítěte. Přírodní kůže se totiž pomaličku při nošení rozpíná. Díky tomu dokonale okopíruje nožní klenbu vaší ratolesti. Obuv z pravé kůže pro chlapce je pak i výborně odolná a v neposlední řadě je i vysoce módní. V kurzu budou letos dále i polobotky nebo také mladistvé sneakersy. Ty jsou chlapcům k mání v nízké i v kotníkové podobě. Letos pak budou in i kousky na silné platformě. Zmíněné kvalitní kousky lze nakupovat i online na e-shopu CCC. Výběr je tu široký a ceny zase příjemně nízké.

Které barvy, vzory nebo motivy pofrčí na chlapecké obuvi v letošní sezóně podzim/zima?

Aby byl outfit vašeho dítěte vyladěný do posledního malého detailu, bude to chtít do botníku zařadit obuv v trendy barvách. Mladší i starší děti se chtějí také líbit a často mají i dobrý přehled o tom, co se právě nosí. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní odstíny barev. Hnědá, béžová i zelená chlapecká obuv tak bude dobrou volbou. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé klasice. To je totiž barva univerzální, která z módy nevychází. Chlapecké kotníkové boty ve výše zmíněných barvách seženou rodiče a jejich ratolesti také u prodejce CCC. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, povedou letos ty zvířecí a květinové. Chlapci pak mohou sáhnout i po obuvi s potiskem. Díky líbivému potisku dostanou kotníkové boty sportovního ducha a kluci je pak výborně zakomponují i do ležérních či přímo do sportovních outfitů.

  • Facebook
  • Twitter