Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Charitativní běh pro Domácí hospic Vysočina

/
/
/
433 Zobrazení



V sobotu 16. září se od 14.00 v areálu koupaliště v Novém Městě na Moravě koná pátý ročník Charitativního běhu pro Domácí hospic Vysočina. Pro účastníky budou připraveny tři trasy – pětikilometrová, dvoukilometrová a třísetmetrová pro nejmenší.

Běh není podmínkou, každou z tras lze zdolat klidně i chůzí. O sportovní měřené výkony nám nejde. Důležité je se zúčastnit a ve zdraví dorazit do cíle. Účastníci se mohou těšit kromě sportovního zážitku na výtvarné dílny, občerstvení, překvapení na vodě a především vystoupení skupiny historického šermu Flamberg.

Registrovat na běh je možné online nebo na místě. Doporučujeme využít online možnosti, protože cena je příznivější než pak na místě. Cena online registrace je 200 Kč pro dospělého, 80 Kč pro dítě a 500 Kč pro rodinu.
Charitativní běh je jednou z fundraisingových aktivit Domácího hospice Vysočina. Letos budou peníze získané na běhu využity k dofinancování nákupu osobního automobilu pro pracovníky v přímé péči.

Aktuální informace k běhu

Online registrace na běh

  • Facebook
  • Twitter