Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Charitativní běh pro Domácí hospic Vysočina v sobotu v Novém Městě na Moravě

/
/
/
440 Zobrazení



Domácí hospic Vysočina pořádá letos už po čtvrté svůj charitativní běh v Novém Městě na Moravě. V sobotu 10. září od 14.00 budou na účastníky čekat dvě různě dlouhé tratě, speciální zábavná trasa pro děti, bohatý doprovodný program a občerstvení. Start je na koupališti u Nového Město na Moravě.

Charitativní běh pro Domácí hospic Vysočina je určen lidem všech věkových kategorií i kondice. Ať už se jedná o aktivní běžce, hobíky, či jen chodce. Trasy totiž není nutné proběhnout, ale je možné je pouze projít, v případě dětí i projet na koloběžce či odrážedle. Na čas ani na umístění se nehledí. Pro všechny účastníky budou připraveny výtvarné dílničky, ve kterých si každý, kdo bude mít zájem, může namalovat tričko, či dřevěnou lodičku. Těšit se můžete na vystoupení moderních gymnastek z TJ Žďár nad Sázavou. Trasy jsou připraveny dvě, pět kilometrů pro ty, kteří si chtějí dát do těla, a pak dva kilometry. Nejmenší děti si navíc cestou mohou plnit zábavné úkoly.
Na běh je nutné se zaregistrovat. Online registrace na stránkách www.behyprohospice.cz, nebo v den konání na místě. Startovné činí pro dítě do 15 let 80 Kč, pro dospělé 15+ pak 200 Kč. Rodinná registrace (2 dospělí + max. 3 děti) činí 500 Kč.

Veškeré finanční prostředky získané na Charitativním běhu jsou určeny k dofinancování třech hybridních automobilů, které budou sloužit pracovníkům přímé péče při poskytování domácí hospicové péče.
Nadace Divoké husy navíc přislíbila zdvojnásobit výtěžek akce až do výše 60 000 Kč.

  • Facebook
  • Twitter