Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chaloupky otevírají v Balinách centrum pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání

/
/
/
668 Zobrazení



Chaloupky otevírají v Balinách v pátek 28. května dopoledne nové křídlo pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání. Veřejnost si ho bude moct prohlédnout o víkendu 29. a 30. května vždy od 10.00 do 17.00.

Cílem projektu Středisko Baliny–centrum pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání je zvýšení kvality zájmového, neformálního a celoživotního vzdělávání ve školském zařízení Chaloupky, o. p. s., v oboru přírodní vědy, rukodělných a řemeslných dovednostech. K vyšší kvalitě vzdělávání přispěje vybudování čtyř odborných učeben včetně nezbytného zázemí a zajištění jejich bezbariérového přístupu.
Vybudované zázemí bude sloužit jako zázemí pro praktickou výuku venku, v přilehlé zahradě a v terénu. Pro dosažení cíle bude provedena celková rekonstrukce budovy B v obci Baliny.
Projekt umožní zařízení Chaloupky, o. p. s., přesunout vzdělávací činnosti do nových prostor a tím vyčlenit další prostory i pro sociální rehabilitaci.

  • Facebook
  • Twitter