Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Červený kříž nově jako Dopravní zdravotní služba Nemocnice Jihlava

/
/
/
589 Zobrazení



Od Nového roku je Červený kříž v novém kabátu. Spadá pod jihlavskou nemocnici. Pro klienty se nic měnit nebude, kromě telefonního čísla. Sídlo Dopravní zdravotní služby se nemění a zůstává v ulici U Cvičiště.

„Viditelná bude změna na sanitkách, které budou mít nové logo. Důležitá je také změna telefonního čísla,“ připomíná ředitel jihlavské nemocnice Lukáš Velev. Nové telefonní číslo pro objednání je 567 157 945. Stávající kontakt bude nicméně ještě několik týdnů také fungovat.

Klienti se mohou těšit na modernější technické vybavení vozů. „Aktuálně řešíme výběr a nákup nových vysílaček, nebo GPS do vozů. Vybavení bude modernější a komfortnější nejenom pro řidiče, ale i pro pacienty. Řešíme například, že by se klientům posílaly automatické zprávy o tom, když se bude vůz blížit k jejich domu,“ dodává náměstek pro informatiku a kybernetickou bezpečnost David Zažímal.

  • Facebook
  • Twitter