Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čechomor zahraje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
310 Zobrazení



Kulturní dům (KD) Ostrov v Havlíčkově Brodě uspořádá ve středu 27. března od 19.00 koncert hudební skupiny Čechomor v rámci Kooperativa tour.

Čechomor patří k osvědčeným klasikám kulturní hudební scény. Každý koncert je vždy trochu jiný, ale vždy s oblíbenými hity a krásnou atmosférou. Skupina Čechomor koncertuje už třicet pět let a rozdává radost v Evropě, Severní Americe, Rusku, Číně, Mongolsku a Austrálii.
Čechomor potěšil své hudební nadšence vydáním dvaceti alb, posledním je Radosti života. Na novém studiovém albu pracovali František Černý a Karel Holas přes dva roky. Vybrali na něj skladby, které chtěli zpracovat už dávno. K lidovým písním v typických čechomorských úpravách připojili zhudebněnou báseň Františka Gellnera Napsala mi psaní.


O koncerty Čechomoru Kooperativa tour je velký zájem a bývají většinou vyprodané. „Vstupenky na koncert se už prodávaly ke konci roku 2023 a byly vhodným vánočním dárkem. Dá se předpokládat obecenstvo tvořené nejen pamětníky začátků Čechomoru, ale i příznivci mnohem mladší,“ uvedl Ondřej Rázl, ředitel KD Ostrov Havlíčkův Brod.

CD Radosti života

  • Facebook
  • Twitter