Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bystřice přišla o tři body až v závěru utkání

/
/
/
126 Zobrazení



V sobotu 20. dubna se v Bystřici nad Pernštejnem slavnostně otevřeli nové fotbalové kabiny, které ve dvou patrech nabízejí kromě několika šaten, také klubovnu, posezení s občerstvením, sklady a hlavně výhled na celé hřiště. Od rána si mohli zájemci tyto prostory prohlédnout včetně výkladu od fotbalistů a také měli možnost vidět technické zázemí budovy, které je běžně nepřístupné.

Od čtyř hodin pak místní fotbalový tým pozval všechny fanoušky na fotbalový zápas, kde domácí SK Bystřice nad Pernštejnem vyzvala soupeře z nedalekého Nového Města SFK Vrchovina. První polovina zápasu nabídla divákům hned několik šancí, ale žádný ze střelců nemířil přesně a tak oba celky odcházeli do kabin za stavu 0:0. První otevřel skóre domácí Marek Svoboda, který si počkal na odražený míč, a podařilo se mu ho dostat za záda hostujícího gólmana. Další příležitosti už domácí nedokázali proměnit a v samotném závěru utkání přišlo vyrovnání. Derby tak nenašlo vítěze a zápas skončil 1:1.

  • Facebook
  • Twitter